Нови разкрития за убийството във Виноградец от четвъртък срещу петък

...
Нови разкрития за убийството във Виноградец от четвъртък срещу петък
Коментари Харесай

Детето от Виноградец може и да не е убиецът


Нови разкрития за убийството във Виноградец от четвъртък против петък вечерта в ресторант в селото. Където, съгласно първичната информация, 6-годишно дете простреля и умъртви 47-годишен мъж. Именно във връзка с тази версия обаче към този момент се появяват подозрения. Kъм момента е, ясно, че момченцето е държало револвера, с който е създаден съдбовният изтрел, само че не е изрично потвърдено, че точно то е натиснало спусъка.

Подобни подозрения още в петък изрече синът на убития. Според който 6-годишно дете няма нужната мощ, с цел да натисне спусъка на подобен револвер. В тази връзка младежът изрази подозрения, че виновността се хвърля върху детето, с цел да се прикрие същинският палач.

Собственикът на оръжието е Лазар Влайков, ръководител на Общинския съвет в Септември, член на ГЕРБ. Той беше арестуван за 24 часа, само че по-късно беше пуснат на независимост, без повдигнати обвинявания. В момента прокуратурата ревизира дали Влайков е имал нерегламентирани диалози с прокурор с желание казусът да бъде потулен, съобщи Нова телевизия. Жители на Виноградец пък описват, че това не е първият случай с Лазар Влайков.

ГЕРБ към този момент изключиха от редиците си Лазар Влайков. "Този човек е показал в централата на ГЕРБ удостоверение за съдимост, че не е осъждан. При неговата номинация, а и по-късно при избора му за общински консултант, той е бил неосъждан”, заяви Десислава Атанасова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР