Нови два канала за здравословен живот и кулинария влизат в

...
Нови два канала за здравословен живот и кулинария влизат в
Коментари Харесай

bTV Media Group добавя още два канала към рекламното си портфолио

Нови два канала за здравословен живот и кулинария влизат в рекламното портфолио на bTV Media Group - от 1 април медийната група ще предлага на рекламодателите слотове в Wness TV и Soul & Pepper TV, излиза наяве от известие до медиите. Групата не е притежател на каналите.

Според изказването тв каналът Wness TV е първият у нас, ориентиран към уелнес и уравновесен метод на живот. „ Предаванията за хубост и естетични процедури, диалози за логика на психиката, персонални връзки, спортни занимания с извършения по йога, аеробика, високоинтензивни тренировки с потвърдени треньори като Сами Хоссни, препоръки за бъдещи родители, както и комедийна шоу-програма с неповторимия Камен Донев, трансформират Wness TV в източник на потребно наличие с непостижим резонанс “, пишат от bTV.

От медията обобщават, че Soul & Pepper TV на собствен ред е място, където фенът може да се осведоми за произхода на храната и нейните най-ценни качества и да сътвори вкусни истории. Лица на кулинарните излъчвания, предавани по малкия екран, са участничката в телевизионния формат MasterChef Елена Петрелийска, както и европейски и азиатски културни специалисти и съумели българи с опит в компанията на награждавани със звезди Мишлен шеф-готвачи.

„ Част от философията на bTV Media Group е да предлагаме богато и качествено наличие, уместно за допустимо най-широка и разнообразна публика. Ето за какво медийната група добавя своите пет сполучливо профилирани тематични канала с новаторските като тема за българския пазар Wness TV и Soul & Pepper ТV “, споделя Десислава Проева, шефът „ Продажби “ на медийната група. Към ръководеното от нея звено рекламодателите могат да насочат запитвания за реклами в каналите.

Иван Тодоров, ръководещият шеф на компанията притежател на двата канала – Efficiency First Media, изрази задоволство от партньорството с bTV. „ Рекламодателите ще могат да получат композиция от разнообразно наличие и достъп до извънредно лоялна публика на стратегиите на двата канала, до които имат достъп над 65% от семействата в България, а чрез екипа на bTV Media Group и висококачествено обслужване “, разяснява той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР