Нови детайли от мистериозната смърт на двамата млади хора в

...
Нови детайли от мистериозната смърт на двамата млади хора в
Коментари Харесай

Обрат в разследването за смъртта на българката Лили в Гърция! Коментар във Фейсбук преобръща версиите

Нови елементи от мистериозната гибел на двамата младежи в Кефалоня, които бяха открити мъртви в навечерието на Нова година, шокираха обществеността за следващ път, написа " Български вести ".

В неделя сутринта немският другар на Лилия е написал два коментара във Фейсбук под статуси на Лилия, оповестени от юни 2017 година



Първият коментар е текст на една ария на Aesthetic Perfection, озаглавена " Dying in the Worst Way ". От това се разграничава стихът „ скърбя, само че не знам какво да върша. И пострадвам от всичко това. Живея тук, само че загивам по най-лошия метод. “

Вторият коментар е прощаване. „ Обичам те, Лиз, вечно. Ще се срещнем в идващия живот, апелирам те чакай ме, “ написа 30-годишният мъж.



Предполага се, че малко по-късно той е влезнал в банята и се е самоубил, като преди този момент е оставил гласово известие на някогашната си брачна половинка, която съгласно репортаж на гръцки медии е удостоверила, че той е човек с потвърдено психическо минало. Тялото на мъжа ще бъде превозено в Германия в понеделник, до момента в който тялото на Лилия остава в очакване на нейните близки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР