Новата звезда на световното колоездене Изабела Янкова ще даде старт

...
Новата звезда на световното колоездене Изабела Янкова ще даде старт
Коментари Харесай

Изабела Янкова дава старт на сноубайка на Витоша

Новата звезда на международното колоездене Изабела Янкова ще даде старт на сноубайка от програмата на Витоша зимен фест на следващия ден на Витоша.

Българката направи възторг в маунитбайка предходната година като стана европейската шампионка за дами, завоюва международната купа за девойки и сграбчи международната купа с три победи в последните три старта.

Същевременно сноубайка – най-новата дисциплинираност в колоезденето, ще направи своя формален международен дебют на следващия ден тъкмо по време на Витоша зимен фест пред хижа Алеко. Седмото издание на инициираната от „ София – европейска столица на спорта “ демонстрация още веднъж е отдадено на Световния ден на снега и включва още съревнования по алпийски ски, ски-алпинизъм, втурване с шейни, спринтово ски-бягане, занимателни игри и други

Фестивалът е модернист в провеждането на втурване за време по сняг с колела, само че в този момент за първи път то ще бъде към този момент с формалното название „ Сноубайк “. Наред с това, конкуренцията е годна за Държавно състезание и ще дефинира националните първенци.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР