Новата звезда на БГ сцената Наум Шопов- младши и приятелката

...
Новата звезда на БГ сцената Наум Шопов- младши и приятелката
Коментари Харесай

Измамници на път да отмъкнат много пари от прочути БГ актьор...

Новата звезда на БГ сцената Наум Шопов- младши и приятелката му Теа минават през същински пъкъл от несполучливия огледи и дори били излъгани от брокерска организация. Те търсели дълго време жилище, писа „ Галерия “.

Двамата обитавали апартамент на родителите, само че той станал стеснен след появяването на щерка им. С ясни и съответни условия, младото семейство тръгнало на огледи.

След няколко жилището попаднали на жилище, което було всичките им критерии. Имотът безусловно бил съвършен за тях, освен това се продавал само че извънредно ниска за пазара цена. Точно това събудило подозрения у двойката. Все отново след десетки убеждения и диалози,

артистът от „ Откраднат живот “ и жена му капарирали жилището.

Дали 1000 лева, с цел да се смъкна обявата от интернет и да не водят на огледи други купувачи. Междувременно почнали да обикалят по банки, с цел да изтеглят ипотечен заем. Точно с помощта на една от финансовите институции разбрали, че с жилището в действителност има проблем.

Оттам декларирали, че в документите на парцела има съществени нередности, на които би трябвало да извърнат внимание. Оказало се, че апартаментът не е легализиран, защото няма акт 16. По първичен проект било голямо многостайно жилище разграничено на два парцела. Драстичната смяна обаче не била узаконена.

Излъгани и разочаровани Наум и Теа се отказали от договорката

и почнали още веднъж да обикалят по огледи. Междувременно двамата разбрали, че неточната брокерска организация употребява имената им, с цел да притегля клиенти. Затова Шопов и приятелката му наели юрист, който подхванал ограничения против компанията. Не е ясно дали младото семейство е съумяло да си вземе назад капарото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР