Новата водеща на Тази сутрин май вече е набелязана. Кореспондентката

...
Новата водеща на Тази сутрин май вече е набелязана. Кореспондентката
Коментари Харесай

Натали Пашева ли е новата водеща на „Тази сутрин”?

Новата водеща на „ Тази заран ” май към този момент е набелязана. Кореспондентката на Би Ти Ви в Германия – Натали Пашева, се върна по Великден у нас, с цел да прави проби със Златимир Йочев в пряк ефир. Цяла седмица тя споделя „ Добро утро ” на феновете, без публично да е ясно тъкмо в какво качество го прави. Най-логичното пояснение е, че я тестват за лице на утринния блок.
Натали Пашева за момента взе участие единствено в първата част на „ Тази заран ”. В нея всички лица на предаването, които сега са на промяна, се събират в студиото и разискват разнородни тематики, а постоянно си приказват и общи приказки за покачване на настроението рано заран. Тъй като действието се развива сред 6 и 7 часа сутринта, феновете не са доста, съвсем всички са недоспали, тъй че дори и да стане гаф, той най-често остава неусетен от необятната аудитория. Тази част от предаването е идеална за осъществяване на проби на кандидатките за нова водеща на „ Тази заран ”. Вече два месеца предаването е единствено с един водещ – Златимир Йочев. Засега той се оправя идеално с работата си, само че лятото наближава, а с него наближават и дългите летни отпуски. Тъй като работят с ненормирано работно време, чиновниците в Би Ти Ви би трябвало да имат по-дълги отпуски спрямо елементарните хора, на които са поставят 20 работни дни годишно. Това значи, че Йочев има право най-малко на 2-3 седмици лятна отмора, а отвън нея – и на ваканции през останалата част от годината. Кой ще води утринния блок, до момента в който той си почива? Ясно е, че му би трябвало партньорка, с която да се заместват взаимно.

Актуалният началник на новините в Би Ти Ви – Антон Хекимян , също години наред водеше „ Тази заран ” самичък. Когато беше в отпуска, го заместваха известните кореспонденти от малкия екран, главно – Мария Цънцарова. Но през днешния ден множеството от тях към този момент са водещи, а някои са напуснали Би Ти Ви, с цел да отидат в конкурентната Нова тв. Натали Пашева е една от дребното, които имат задоволително дълъг опит пред камера, само че към момента не са станали лица на нито едно настоящо шоу. Преди години тя прави първите си стъпки с микрофона точно в „ Тази заран ”. Оттогава е близка с Антон Хекимян. Преди 6 години обаче замива за Германия дружно със брачна половинка си. Там ражда сина си, а работата в Би Ти Ви съчетава с работа за немска медия. За всичкото време, откогато живее в чужбина, Натали нито един път не е влезнала в студиото на „ Тази заран ” като лица на предаването. Ролята, в която влиза тя сега, е казус. Идва ли е инцидентно, че той съответствува с момента, в който се търси заместница на освободената от работа бивща партньорка на Йочев – Биляна Гавазова.



От малкия екран не са съобщили публично, че търсят нейна заместница, само че утринният блок е умислен за двама водещи и, съгласно информацията на „ Уикенд ” , импровизирано се организира кастинг за наследница на Гавазова. Йочев едвам устоя на напрежението да е самичък всеки ден в предаване, което продължава съвсем 4 часа. Натали Пашева е първата, която тестват за вакантната позиция. Ако издържи теста, тя най-вероятно ще би трябвало да напусне немската си работа и да се прибере в родината. Логично е да вземе и сина си. Към момента не е известно да се е развела, тъй че брачният партньор й евентуално също ще се върне у нас дружно със своето семейство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР