Новата водеща на Би Ти Ви цели две години е

...
Новата водеща на Би Ти Ви цели две години е
Коментари Харесай

Наследницата на Векилска 2 години точи зъби за мястото! Александра е замествала Мариана и през 2017-а

Новата водеща на Би Ти Ви цели две години е точила зъби за мястото на Мариана Векилска, научи HotArena .

Симпатичната Александра Кръстева е замествала титулярката в „ Тази събота и неделя ” още през 2017 г . Оттогава чакала момента, в който ще седне за непрекъснато в нейния стол.

Историята на Векилска и Кръстена потвърждава теорията, че нещастието на едни носи благополучие на други. Звездата на къдрокосата Алекс изгрява тъкмо в най-тежкия за предшественичката ѝ миг – гибелта на нейната майка. След тежко боледуване дамата напуща този свят при започване на 2017 година Векилска не е в положение да работи в подобен миг и шефовете ѝ демонстрират схващане. Налага се обаче да търсят по неотложност човек, който да я замести в предаването, а единствената „ налична ” сега е Александра, писа „ Уикенд “.

Младата журналистка до оня миг се е изявявала единствено като кореспондентка в утринните блокове на Би Ти Ви , има и пренебрежимо дребен опит при Светльо Иванов в „ 120 минути ”, където оповестява в ефир зрителски отзиви и въпроси. За сметка на това обаче разполага с голяма упоритост, хубаво лице и дълги крайници. Всичко това ѝ оказва помощ да застане пред камера с нужното самочувствие. Александра се оправя идеално със задачата да замества Векилска . Много феновете я харесват повече от титулярката, която по принцип не се слави нито с кой знае какъв брой почитатели, нито с необикновен професионализъм. Затова хората остават разочаровани, когато идната седмица Мариана се връща на остарялото си работна място. Те питат къде е Алекс. Виждат я като водеща обаче чак когато Векилска афишира, че отива да работи в Брюксел. 

По информация на „ Уикенд ” решението на водещата да смени специалността е било същински потрес за нейните шефове . Твърди се, че го е пазела в загадка до последния вероятен миг. Векилска освен че не издавала проектите си, само че и уговаряла посетители за предаването за януари и февруари , без значение, че е била наясно, че тогава към този момент ще работи другаде. Никой не очаквал да напусне в края на декември. Оставката ѝ на процедура повтаря обстановката от преди две години – за повторно се постанова незабавно да се търси човек, който да замества Векилска.

Този път шефовете незабавно се стопират на Алекс. До последния миг обаче не били 100% сигурни дали са взели вярното решение. Говори се, че бъдещето на новата водеща е под голяма въпросителна. Рейтингите щели да покажат дали ще остане в ефир, или след няколко месеца ще се търси ново лице за предаването.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР