Новата съдебно-медицинска експертиза по случая Дебора установила не една, а

...
Новата съдебно-медицинска експертиза по случая Дебора установила не една, а
Коментари Харесай

Според адвоката на Дебора новата експертиза установила две средни телесни повреди

Новата съдебно-медицинска експертиза по случая „ Дебора ” открила не една, а две междинни телесни повреди. Това разгласи в понеделник заран по Нова тв адвокатът на момичето Делян Славов. Документите са направени от лекари в Пловдив. Преди това всички правосъдни медици от Стара Загора си направиха самоотвод по делото. 

18-годишната Дебора беше грубо нарязано с макетен нож. За закононарушението беше арестуван някогашният ѝ приятел - 26-годишният Георги Георгиев.

„ Резултатът от първичната експертиза беше абсурден. Факт е, че е налице обезобразяване. Трайните белези все още са по тялото, пострадванията по лицето са по-плитки. Дебора към момента има кошмари след случая ”, изясни Славов.

Според него след новите данни упрекнатият в похищението над момичето може да получи затвор от 2 до 10 години.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР