Новата мис Плеймейт Нора Недкова е избрана с измама! Това

...
Новата мис Плеймейт Нора Недкова е избрана с измама! Това
Коментари Харесай

Моделката Марешка Глущук: Мис Плеймейт е нагласен!

Новата мис Плеймейт Нора Недкова е определена с машинация! Това твърди една от другите участнички в състезанието Марешка Глущук, научи HotArena.

По думите й, русата хала се употребила с привилегии, за каквито другите девойки от състезанието, даже и не помисляли да изискат.
Блондинката е надълбоко възмутена от нагласеното съревнование и е безапелационна, че повече няма да взе участие в сходни формати. Нещо повече–тя упрекна Недкова, че съзнателно е плела и интриги по отношение на останалите състезателки.

„ Нора Недкова завоюва по подозрителен метод. През цялото време закъсняваше за подготовките, не спазваше нито едно от разпоредбите и беше твърдо уверена, че ще завоюва тази корона. Останалите участнички се измъчихме да танцуваме с евтини токчета, а Нора излезе със своите, без да е разрешено.

Ползваше персонален гримьор и коафьор, а не отредените за задачата. Не считам, че това е честно”, споделя още Марешка Глущук, представена от „ България днес”.

Моделката е разочарована и огорчена след състезанието и повече няма никакво желание да дефилира в сходни надпревари.
„ Не се имам за по-красива, само че бях честна. Другите девойки също бяха правилни. Стояхме гладни, чакахме часове около фотосите на корицата.

Недкова пристигна с пет часа забавяне, като че ли не се е случило нищо. Имаше и различен противен случай–трябваше да се явим без грим и прическа.

Тя дойде с дискотечен опушен грим и никой не й направи забележка. Супер нагла и нахална е, бута се на всички места и непременно. Дано в този момент й е олекнало, че завоюва короната”, споделя още Глущук.

Самата Нора нехае за клюките по собствен адрес и се къпе в популярност. „ Нямам богато гадже, нямам си спонсор, нямам никакви пластични интервенции по себе си. Кой каквото желае да говори–не ме вълнува”, обича да споделя тя.

Във Варна и околията обаче са на друго мнение. Според тях татко й не е инцидентен човек, по тази причина се е изкачила по този начин бързо до първото място.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР