Малки дете, което е претърпяло инсулт на почивка в Испания,

...
Малки дете, което е претърпяло инсулт на почивка в Испания,
Коментари Харесай

Малко дете, диагностицирано с изключително рядко заболяване след претърпяно инсулт по време на почивка

Малки дете, което е претърпяло инсулт на отмора в Испания, е диагностицирано с извънредно рядко заболяване на кръвта „ едно на 10 милиона “.

Джорджия Маклафлин ненадейно изкрещя от болежка и стартира да получава пристъп по време на първата си отмора в чужбина и беше откарана по неотложност в болница в Салоу, Испания.

Скенер на мозъка разкри, че детето е получило инсулт и фамилията беше със синя светлина в по-голяма болница в Барселона, където прекараха две седмици в интензивно поделение, преди да бъдат откарани вкъщи с въздушна кола за спешна помощ.

18-месечното дете е било в Детската болница в Глазгоу и е претърпяло две огромни прегледи мозъчни интервенции от юли. Отне съвсем шест седмици на специалистите по неврология да я диагностицират с заболяването Моямоя – рядко заболяване на кръвоносните съдове, което предизвиква инсулти.

Майката на дребното дете, Кърсти, чиновник на мрежата към Съвета на Глазгоу, сподели: „ Джорджия преди малко Един ден тя изглеждаше раздразнителна, само че ненадейно отпу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР