Днес ще е по-често облачно и главно в източните и

...
Днес ще е по-често облачно и главно в източните и
Коментари Харесай

Облачно с валежи - къде ще вали

Днес ще е по-често облачно и основно в източните и планинските региони още веднъж ще има краткотрайни превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 22°, малко по-високи в крайните югозападни региони.

През идващото денонощие облачността ще остане забележителна, без смяна ще бъдат и оптималните температури, още веднъж в интервала 17° - 22°.

Ще има превалявания от дъжд, на повече места след обяд в Югозападна България, където ще са съпроводени от гръмотевици и ще са краткотрайно интензивни. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

По Черноморието облачността ще е забележителна и с най-вече слаби превалявания. Ще духа до сдържан северен вятър. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Дъжд ще вали и в планините , а над 2500 метра и сняг. На повече места ще са преваляванията след обяд в масивите в Югозападна България, където ще са краткотрайно интензивни и съпроводени oт гръмотевици. Ще духа сдържан вятър.

Времето на Балканите . Утре тук-там в западните региони от полуострова, където количествата ще са обилни, преваляванията ще са съпроводени от гръмотевици. С повече слънчеви часове и съвсем без превалявания ще бъде в Южна Гърция.

У нас в петък ще вали в по-голямата част от страната, тук-там преваляванията ще са краткотрайно интензивни и обилни по количество. В събота ще се задържи облачно с превалявания, само че към този момент по-слаби, а след обяд в множеството региони ще спрат.

В неделя и понеделник преди обяд ще има и слънчеви часове, само че след обяд основно в планинските региони още веднъж ще превали и прегърми.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР