Британският турист, който беше жестоко наранен от 10-футова акула-бик в

...
Британският турист, който беше жестоко наранен от 10-футова акула-бик в
Коментари Харесай

Основна актуализация за британец, разкъсан от 10-футова акула-бик при ужасяващо нападение, докато отчаяни плажуващи нагазиха, за да се опитат да се преборят със звяра

Британският екскурзиант, който беше грубо засегнат от 10-футова акула-бик в Карибите, беше превозен до Маями, с цел да бъде подложен по-нататъшно лекуване за смразяващите пострадвания.

64-годишният Питър Смит беше оставен да се бори за живота си, откакто акулата го остави с ужасяващи рани по ръката, бедрото и стомаха му, до момента в който обезверени плажуващи газеха през пурпурната вода, с цел да се бият от звяра.

Британецът от Бъркхамстед, Хартфордшър, беше опустошен на 33 фута от брега близо до хотел Starfish в Courland Bay на северния бряг на Тобаго в петък сутринта.

Смит беше сполучливо трансфериран от общата болница на Тобаго в Скарбъроу в A.N.R. Международно летище Робинсън във вторник сутринта локално време.

Министърът на опазването на здравето на Тобаго доктор Фейт Б. Израел приказва за Смит, казвайки: „ Той беше изведен с хеликоптер от Тобаго почти в 12:05 във вторник сутринта, пристигайки в Маями в 3:51 сутринта

„ Сега той е под грижите на медицински експерти в Jackso...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР