Новата книга на Клери Костова Извинете! Аз съм англичанин! ще

...
Новата книга на Клери Костова Извинете! Аз съм англичанин! ще
Коментари Харесай

За англичаните и техните странности разказва Клери Костова в новата си книга

Новата книга на Клери Костова " Извинете! Аз съм англичанин! " ще показа издателство " Гея-Либрис " на 6 септември от 17 ч. в Литературния ъгъл на Алея на книгата в София.
Клери Костова е журналистка, преводачка, учителка и дори - о, смут! - научна работничка в региона на медиите. Попаднала кой знае по какъв начин - шът, да не чуе брачният партньор й - във Англия преди повече от 30 години, тя най-сетне се реши да издаде книгата си за англичаните и техните странности. С комизъм, подигравка и жлъч тя разказва своите наблюдения. Обаче някои британски другари бяха много обезпокоени. Тези нормално мирни и тихи хора проведоха митинги. Наредиха се на опашка (чисто по британски ) и издигнаха лозунги като: " Върви си вкъщи " и " Ние пием освен чай ".
Те не бяха съгласни с това, че англичаните имали неприятни зъби, пиели единствено чай, играели единствено крикет. И в никакъв случай не се усмихвали. Появиха се отговори в Туитър като: " Аз имам хубави зъби. Не обичам крикет. Пия единствено кафе и от самото начало се усмихвам. "
И по тази причина тези забавни обстоятелства бяха съкратени и в този момент, уви, нямате никакъв късмет да ги прочетете.
А авторката за малко да се върне в България. Но въпреки всичко остана с вярата, че от книгата ще има повече изгода, в сравнение с щета. Както и да е, не я приемайте доста съществено. И смеейки се, ще научите освен това за британския метод на живот, показват издателите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР