Новата година е тласък на мотивация за много хора. Точно

...
Новата година е тласък на мотивация за много хора. Точно
Коментари Харесай

Зодии, които никога не спазват новогодишните си обещания

Новата година е подтик на мотивация за доста хора. Точно в този момент сме нетърпеливи да си слагаме цели и да планираме промени в живота си. За страдание този възторг постоянно е капка. Много хора имат проблем с поредното придържане към решенията си и бързо се отхвърлят от тях. И тези пет зодии са водещи.

Зодии, които в никакъв случай не съблюдават новогодишните си обещания

Тези пет знака на зодиака през 2023 година имат дребен късмет да спазят някакви решения. Точно както беше през 2022 година или предходни години. Някои няма да го създадат въобще или ще се обезсърчат по време на процеса на обмисляне.

Сред най-честите новогодишни обещания, които си даваме, е да се грижим за здравето си и да работим върху фигурата и кондицията си. Много хора желаят да спрат или да понижат алкохола, цигарите и сладкишите.

Плановете ни също включват повече време със фамилията, намиране на ново занимание или проучване на непознат език. Целите за запазване на околната среда и по-зелен живот в естетика с природата също стават все по-популярни.

Психолозите обаче приканват да не си даваме новогодишни обещания? Защо? Защото малко хора съумяват да ги запазят. Само 8% реализират задачите си. Останалите се провалят, което се отразява отрицателно на тяхното богатство и самочувствие. Така, че може би някои зодии са прави да пропуснат новогодишните обещания.

Близнаци

Хората от тази зодия имат милион хрумвания в минута. Обичат да вършат проекти, да мечтаят и да са в облаците. Когато ги попитат за новогодишните обещания, те могат да рецитират дълъг лист от планове незабавно. Често това са нещата, които просто са изникнали в съзнанието им в този миг. Както елементарно се досещате, те също толкоз бързо ще изчезнат от него.

Хаотичните и неорганизирани Близнаци съвсем в никакъв случай не съблюдават новогодишните си обещания. Най-често те не помнят за тях още в средата на януари. Разбира се, през февруари те се хвалят с още цели, които също надали ще реализиран. Те са това, което са и не можете да извършите нищо по въпроса. Хубаво е най-малко, че не са изтощени от скрупули за неспазени обещания.

На близнаците въобще не им пука. Те желаят да се забавляват в живота и не си губят времето да се карат. Те вървят напред бързо и самоуверено, оставяйки предишното, а затова и решенията отпреди няколко седмици, зад тила си. Ако съумеят да реализират нещо, нормално е въпрос на шанс и късмет.

Близнаците не са склонни да работят интензивно за каквото и да било. Освен в случай че не им е прелестно. Но в случай че обичат нещо, те не го възприемат като труд или изпитание. Когато намерят нещо сходно, те са извънредно сполучливи и в действителност отдадени. Но в никакъв случай не вършат нищо срещу себе си и ненавиждат да бъдат насилвани. Те заобикалят всяка активност, която изисква старания или готовност от тяхна страна. Мразят да трансформират навиците си и личностното развиване им звучи като наказване. Те са това, което са и такива желаят да си останат.

Рак

Той не обича да се преуморява и има много амбивалентно отношение към цялото това личностно развиване. От една страна, той счита решенията, проектите и задачите за нещо значимо и положително. Самият аз обаче не ставам за това. Хората зодия Рак по предписание не допускат безусловно нищо за новата година.

Често им е мъчно даже да посочат какво биха желали да реализират. Много избират да се съсредоточат върху всекидневието си, да се грижат за околните си и да честват времето, прекарано в удоволствия. Те не се интересуват от решения или цели. Няма потребност да се усъвършенстват. Разбира се, не е като да стоят на едно място. Просто при тях всичко се случва непринудено. Няма проект. За тях животът е обвързван с гонене на фантазии, само че няма доста общо с новогодишните обещания.

Везни

От една страна са амбициозни и се стремят към развиване. От друга страна имат проблем с организацията. Те постоянно вършат доста неща едновременно, вследствие на което вместо да вървят напред, те стоят на едно място. Освен това са преуморени и обезсърчени. Те биха желали да изпълнят новогодишните си обещания, само че го вършат неправилно през цялото време.

Случва се да насочат силите си на неверното място и елементарно се разсейват. Везните са майстори на несполучливите новогодишни решения. Често заради това те са депресирани и самочувствието им понижава. Те обаче не могат да се откажат, и основават дълъг лист от амбициозни проекти и откровено имат вяра, че този път ще бъде друго от нормално.

Водолей

Водолеят е индивидуалист, свободен дух и бунтовник. По предписание не давам новогодишни обещания. Това не е неговият жанр. Хората под тази зодия не виждат причина да възнамеряват или вземат решение нещо при започване на януари. Те считат, че това може да се направи по всяко друго време.

Зодия Водолей ненавижда да се пуска по течението и по тази причина бойкотира навика да си дава новогодишни обещания. Освен това счита, че няма смисъл и в действителност повече вреди, в сравнение с оказва помощ. Хората от тази зодия не схващат феномена на новогодишните обещания и безшумно се смеят на всички, които следват тази мода.

Риба

Те са една от най-мързеливите зодии. Освен това те са склонни да бъдат флегматични и нерешителни. Отнема им доста време, с цел да съберат всичко. Освен това постоянно им липсва силата и смелостта да осъществят проектите си. Лесно се обезсърчават. Дори малко затруднение ги кара да се откажат и да си тръгнат.

Рибите вършат новогодишни обещания, само че не могат да ги изпълнят, също и тъй като имат проблем с организацията на времето и прекомерно положителни сърца. Обикновено, вместо да работят върху живота си, те оказват помощ на приятелите си. Доста постоянно те слагат другите хора над себе си. Нищо чудно, че са заети да избавят света и не могат да спазят обещанията си. Често се отхвърлят още на стадия на тяхното основаване.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР