Новакът добави нова точка към актива си и се отлепи

...
Новакът добави нова точка към актива си и се отлепи
Коментари Харесай

Ротор вече не е последен

Новакът добави нова точка към актива си и се отлепи от последното място в съветското състезание. Тимът от Волгоград направи нулево тъждество с и остави на дъното, който обаче е с мач по-малко. Резултатът не зарадва изключително и гостите от Екатеринбург. Те обаче продължиха позитивната си серия и са непобедени в 4 следващи мача.

Двубоят беше много нервозен, а реферът Виталий Мешков подвигна 8 жълти картона. Преди почивката стражът на Урал избави рисков удар на, а ветеранът пропусна да се разпише с глава при една от дребното рискови офанзиви на гостите.
В 58-ата минута влезе рисково в наказателното поле, само че още веднъж Помазун се намеси ослепително. Урал отвърна с композиция сред и, приключила с неакуратен изстрел на румънеца.

В 65-ата минута домакините претендираха, че бранител в оранжево е докоснал с ръка в наказателното поле, само че Мешков даде знак играта да продължи.

Тинькофф Российская Премьер-Лига 2020/21.

15 тур. 22 ноября 2020 года.

«Ротор» — «Урал» — 0:0

година Волгоград, стадион «Волгоград Арена».
— CК «Ротор» (@RotorOfficial) В 84-ата минута се стигна до съществено безредие в наказателното поле на Ротор, при което направи значимо избавяне, а след това и гредата оказа помощ на домакините да оцелеят.

В идващия кръг Ротор ще гостува на, а Урал ще е хазаин на.

Премиер Лига 15 кръг, неделя 22 ноември  Ротор Волгоград 0:0краен резулат  Урал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР