Новак Джокович не остави никакви съмнения в това кой е

...
Новак Джокович не остави никакви съмнения в това кой е
Коментари Харесай

Новак Джокович прегази Надал за титла №7 в Мелбърн

Новак Джокович не остави никакви подозрения в това кой е най-хубавият тенисист на планетата при започване на 2019 година. В дълго чакания край на Australian Open против международния №2 Рафаел Надал сръбският занаятчия на ракетата унищожи испанския си противник, печелейки по невиждан в съперничеството им на финали от Големия шлем метод. На " Род Лейвър Арена " той взе мача с 6:3, 6:2, 6:4
Още в първия сервис гейм на Надал в мача Джокович осъществя пробив, като разреши на противника му да вземе единствено 1 точка при негов начален удар. Това накара Рафа да се върне към остарелия си метод на игра, само че и това не оказа помощ - два безапелационни пробива във втория сет, извоюван с 6:2.
В третата част изглеждаше, че може да се заформи най-малко малко равносилен дуел, само че Надал не се възползва от дребното си шансове, а Джокович още веднъж осъществя два пробива, с които не остави подозрение кой е безспорният №1 към този миг в мъжкия тенис.
Това беше 8-и край в шампионати от Големия шлем сред двамата, като Джокович изравни за 4:4, само че това беше и най-убедителната победа за него във край против испанеца.
След 28-ата победа над Рафа Джокера към този момент е с 15 трофеи от Големия шлем (само на две зад испанеца), като това е 7-ата му в Мелбърн. Освен това той завоюва 3-и следващ шампионат от огромната четворка, откакто победи на " Уимбълдън " и " US Open " през предходната година. Подробности за мача Новак Джокович - Рафаел Надал четете в SPORTLIVE.BG .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР