Новак Джокович не е излизал на корта в официален мач

...
Новак Джокович не е излизал на корта в официален мач
Коментари Харесай

Тел Авив: Джокович ще играе и на двойки заедно с ветеран, с когото имат завоювана титла

Новак Джокович не е излизал на корта в формален мач от финала на Уимбълдън насам, откакто имунизационният му статус не му разреши да взе участие на шампионатите на твърди кортове в Северна Америка. Сърбинът ще направи своето завръщане в края на актуалната седмица, когато му следва да се включи в отборната конкуренция Laver Cup (23-25 септември). Впоследствие пък за някогашния номер едно следва присъединяване в АТР 250 конкуренцията в Тел Авив, която ще се състои в седмицата сред 26 септември и 2 октомври. 

Оказва се, че 21-кратният първенец от Големия шлем ще се включи освен в шампионата поединично, само че и в този на двойки. Белградчанинът ще си партнира с 45-годишния представител на домакините Джонатан Ерлих, който може да се похвали с постигане до петата позиция в международната класация при дуетите, както и общо 22 трофеи на двойки, едната от които завоювана на Аустрелиън Оупън през 2008 година. 

Джокович и Ерлих ще обединят сили за първи път от 12 години насам, откакто през 2010-а триумфираха заедно на шампионата в Куинс, като това си остава и единствената купа на двойки в кариерата на сърбина. Друг любопитен факт е, че точно конкуренцията в Тел Авив ще бъде последната в кариерата на израелския деец.

Novak Djokovic has confirmed he`ll play doubles next week in Tel Aviv alongside Jonathan Erlich to revive the partnership that delivered `s only doubles title: Queens 2010.

It`s being billed as the " Last Dance " for, 45, Israel`s Davis Cup playing captain.
— Marc Stein (@TheSteinLine)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР