Новак Джокович, който предизвика ожесточена полемика след като получи медицинско

...
Новак Джокович, който предизвика ожесточена полемика след като получи медицинско
Коментари Харесай

Нов скандал! Задържаха Джокович на летището в Мелбърн

Новак Джокович, който провокира яростна дискусия откакто получи здравно изключение да играе без ваксина на откритото първентсво на Австралия, беше арестуван на летището в Мелбърн.

20-кратният първенец от шампионати от огромния шлем кацна през днешния ден следобяд българско време, само че управляващите не му разрешиха да влезе в страната, откакто се оказа, че има неверна виза. Ноле трябвало да подаде документи за специфична апликация за хора без ваксина, само че с здравно изключение, което не бил направил. На място той е изискал нова виза, само че на запитването от страна на гранишните служби към управляващите на щата Виктория, такава е била отказана. 

Участието на сърбина в тазгодишния първи шампионат от Големия шлем в Мелбърн бе сложено под въпрос поради прецизните имунизационни правила в страната, само че все пак сръбската звезда разгласи във вторник, че ще играе в конкуренцията, откакто получил здравно изключение. След задържането му на летището и неяснотата дали ще влезе в страната обаче присъединяване му още веднъж не е несъмнено.

Ноле си навлече доста рецензии в Австралия поради опита му да заобиколи разпоредбите. За него обаче се застъпи българската звезда Григор Димитров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР