Новак Джокович имаше изключително тежки минути на корта в Мелбърн

...
Новак Джокович имаше изключително тежки минути на корта в Мелбърн
Коментари Харесай

Джокович изригна към съдията: Свърши си работата и изгони този зрител, мъртво пиян е

Новак Джокович имаше извънредно тежки минути на корта в Мелбърн през днешния ден, защото във втория сет от дуела си против Енцо Куако изпита сериозен дискомфорт в региона на бедрото и даже се наложи да вземе медицински таймаут в съблекалните. Ситуацията изглеждаше, че излиза отвън контрола на деветкратния първенец, откакто той загуби тайбрека на втория сет, само че след това за следващ път показва своята желязна воля и в оставащите две елементи от срещата отпусна едвам два гейма, с цел да се поздрави с крайния триумф.

Въпросният мач обаче бе белязан и от една противоречива обстановка в четвъртия сет, където Ноле даде воля на страстите си и изригна към съдията с искане един от феновете в публиката да бъде изпъден от корта. 21-кратният първенец от Големия шлем твърдеше, че този мъж го е предизвикал през цялото време на дуела, само че все пак съдията на стола не е реагирал по никакъв метод.

" Може ли да изгоним този фен? Цяла вечер не е спрял да ме предизвика. Какво възнамеряваш да направиш по въпроса? Какво? Отговори ми ", обърна се някогашният номер едно към основния съдия, който се съгласи, че знае тъкмо какво има поради Джокович. " Шегуваш ли се с мен? Знаеш кой е, а не правиш нищо. Този човек е мъртво пийнал, от първата точка на мача ме предизвика непрекъснато. Той не е тук, с цел да гледа тенис, а просто желае да ме ядоса. Затова те запитвам - какво ще направиш? Чул си го най-малко 10 пъти, аз най-малко 50, направи нещо, свърши си работата! Защо не го изгониш? ", приключи тирадата си международният №5.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР