Новак Джокович е сред най-експресивните играчи в Тура, но често

...
Новак Джокович е сред най-експресивните играчи в Тура, но често
Коментари Харесай

Касаткина: Джокович прави всичко, за да се хареса на хората, докато Рафа е истински

Новак Джокович е измежду най-експресивните играчи в Тура, само че постоянно прочувствените му прояви на корта биват осъждани строго от обществото и провокират отрицателно отношение към него. Наскоро Дария Касаткина, която неведнъж е демонстрирала поддръжката си към Рафаел Надал, даде изявление пред Eurosport, в което разяснява държанието на сърбина, както и по какъв метод се разграничава той от Матадора.

" Не ме е боязън да демонстрирам същинското си лице. Няма причина за това. Ако хората не утвърждават това, което съм, добре. Предпочитам да не ме харесват поради това, което съм в реалност, в сравнение с да ме обичат поради някакъв подправен облик, който съм си построила.

Мога да дам образец с Джокович. Всички виждаме по какъв начин той желае да накара хората да го обичат, по какъв начин се пробва да направи всичко, с цел да реализира това, само че не му се получава. За разлика от него Рафа е същински - той в никакъв случай не чупи ракети, тъй като още от детството не го прави. Той показва страстите си по друг метод. Победоносният му зов " Вамос " е обожаван от мнозина.

Малко хора утвърждават опитите на останалите да наподобяват по метод, който не кореспондира с тяхната същина. Преструвката е забележима ", разяснява още рускинята.

Източник: Eurosport

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР