Новак Джокович е поискал специално изключение да влезе в САЩ

...
Новак Джокович е поискал специално изключение да влезе в САЩ
Коментари Харесай

Джокович поиска разрешение да влезе в САЩ неваксиниран

Новак Джокович е изискал особено изключение да влезе в Съединени американски щати неимунизиран против COVID-19, заяви неговият брат Джордже, представен от италианския в. “Гадзета дело спорт ”.

Страната към момента не разрешава на чужденци да прекрачват границите ѝ неимунизирани за ковид. Така сърбинът не можа за взе участие на Мастърсите през март м.г. в Калифорния и Флорида, както и на US Open, откакто бе депортиран от Австралия.

Сега се завърна победно в Мелбърн, само че в Америка има ограничения в действие.

" Остават още няколко дни до решението, надяваме се на положителна развръзка, тъй като на Новак му е належащо такова позволение ”, сподели Джордже Джокович.

Той удостовери, че международният номер 1 е дошъл през вчерашния ден в Милано, с цел да премине медицински прегледи на лявото бедро, което пострада по време на Откритото състезание на Австралия.

Сърбинът ще направи консултация с хирурга Жан-Пиер Меерсеман, който преди време оперира лакътя му. Джокович към този момент се е подложил на процедури в Белград, които да оказват помощ на възобновяване на мускула му на лявото бедро.

Целта на визитата в Милано е да се реши дали Новак Джокович ще бъде подготвен да взе участие на шампионата в Дубай от ATP 500, който стартира на 27 февруари. И в случай че му бъде позволено - на двата Мастърса в Америка.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР