Нова тв Зрелищна акция край Лясковец. Криминалисти от Горна Оряховица заловиха

...
Нова тв
Зрелищна акция край Лясковец. Криминалисти от Горна Оряховица заловиха
Коментари Харесай

Заловиха мъже, докато поливат и торят плантация с марихуана край пътя София-Варна

 Нова тв Зрелищна акция край Лясковец. Криминалисти от Горна Оряховица заловиха в ферма за марихуана двама мъже, до момента в който пръскат и торят продукцията. Стигнало се е до гонка, изстрели и малко затваряне на пътя София - Варна, наоколо до който са посевите с дрогата, оповестява Нова тв.

Мястото е до пътя София-Варна, само че в това време е прикрито за хорските очи. Продукцията, която бе конфискувана, се унищожава.

Всичко стартира късно вечерта на 27 юли, наоколо до лясковското село Добри дял. Две момчета подават сигнал за необикновени светлини в гората край основния път. Един от очевидците е 22-годишния Георги Райков. Криминалисти от Горна Оряховица влизат в горичката. Чуват се и изстрели.

" Мисля, че служителите на реда са стреляли, тъй като те са бягали. Помъчили са се да избягат от тях ", споделя Георги.

Двамата бегълци се оказват млади мъже от Петрич. Пръскали са и са торили почвата с посевите в тъмната част на деня. Все отново са хванати.

" Гонили са се първо. Единият беше в колата за спешна помощ и в несвяст. Не знам за какво ", прибавя Георги.

Вече стартира оглед на плантацията. Скритата продукция е добре гледана и високо качество. Стопаните й са създали система за капково напояване, като са употребявали слънчеви панели за зареждане на помпа, която е взимала вода от близката река.

Продукцията, която се е простирала на към два-три декара следва да бъде унищожена. Повечето от марихуаната е изгорена на място под контрола на пожарникари и криминалисти.

От полицията потвърдиха импровизирано за акцията. От прокуратурата резервираха безмълвие, до момента в който не бъдат повдигнати обвинявания на арестуваните мъже.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР