Нова твТова стана след нелегална гонка с каруциПоследният от нападателите

...
Нова твТова стана след нелегална гонка с каруциПоследният от нападателите
Коментари Харесай

Арестуваха трима души след нападение на полицаи в Мъглиж

Нова тв

Това стана след незаконна гонка с каруци

Последният от нападателите на служители на реда в Мъглиж беше арестуван. Той самичък се е предал на органите на реда, след като другите двама, виновни за случая, бяха арестувани.

Обвинения ще бъдат повдигнати и на тримата, а двама от тях са с непрекъсната мярка за неотклонение. Единият от нападетелите е с 2 ефикасни присъди, а вторият е излязъл от пандиза в края на 2017 година Първо беше арестувано 16-годишно момче. То ще бъде освободено, само че ще бъде под полицейско наблюдаване. 

Спецотрядът на жандармерията влезнал в един от кварталите в Мъглиж след съревнование с каруци. Нелегалното събитие затворило пътя за село Черганово в неделя. Полицията пробвала да приключи надпреварата, само че участниците се нахвърлили против служителите на реда.

Единият от участниците в инцидента се е опитал да предотврати задържането си като е захапал сътрудника за ръката, другият се е опитал да го удари с дъска по гърба ", съобщи старши комисар Георги Хаджиев.

На място е арестуван един от участниците в незаконното съревнование. Вечерта полицията влиза в Мъглиж, с цел да бъдат арестувани и други двама извършители. При отдръпването си оттова са посрещнати от група хора, които ги замеряли с камъни и бетонни блокове. Пострадали са петима служители на реда. А жителите в квартала се оплакват от физическа разпра. 



Часове преди проведените гонки с каруци в злополука починаха момче и момиче на 22 и 23 години. Предполага се, че точно каруца е причина за съдбовния случай. Според първичните данни, с цел да избегнат каруца на пътя Казанлък - Стара Загора, младежите навлизат в насрещното придвижване, където е последвал удар с кола. Разследването на този случай продължава.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР