Нова тв разбули мистерията защо Виктор Ангелов изненадващо напусна Мастър

...
Нова тв разбули мистерията защо Виктор Ангелов изненадващо напусна Мастър
Коментари Харесай

Мастър шеф отива в Нова! Виктор Ангелов напусна Би Ти Ви, за да прави шоуто на Гордън Рамзи при конкурентите

Нова тв разбули мистерията за какво Виктор Ангелов изненадващо напусна „ Мастър началник ” и напролет към този момент няма да е част от журито в предаването на Би Ти Ви. Оказва се, че е бил поканен от съперниците да води българския вид на считаното за най-популярно готварско шоу в света – „ Кухня на пъкъла ” (Hell’s Kitchen), научи HotArena .

В оригинал надпреварата за готвачи се води от известния в целия свят Гордън Рамзи, а у нас за неговото място ще бъде подложен точно Виктор Ангелов, който три следващи сезона бе считан за най-атрактивния от тримата в журито на „ Мастър началник ”. От пролетта ще се изправи в директна конкуренция с хората, с които работеше един до друг в предаването на Би Ти Ви единствено до преди няколко месеца. Очаква се двете надпревари за готвачи да се излъчват едновременно, като по този метод ще са в пряк конфликт между тях, писа „ Уикенд “.

В „ Мастър началник ”, както е известно, премията за спечелилия е парична – 100 хиляди лв.. Същото ще получи и най-хубавият играч в „ Кухня на пъкъла ”, единствено че към парите ще бъде прибавен и контракт за работа в ресторанта на началник Ангелов. „ Освен амбициозни готвачи, търсим кулинарни гении със мощни характери, тъй като професионалната кухня е подчинена на висока дисциплинираност ”, изясни водещият на шоуто.

Докато той приготвя предаването си, някогашните му сътрудници към този момент вършат кастинги за своето. Преди дни от Би Ти Ви оповестиха, че овакантеното място на Ангелов в журито ще бъде заето от чаровния италианец Лео Бианки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР