Нова тв Парламентът прие първия закон за хората с увреждания, върви

...
Нова тв
Парламентът прие първия закон за хората с увреждания, върви
Коментари Харесай

Борисов: Изпълнихме всичко, което обещахме на хората с увреждания

Нова тв " Парламентът одобри първия закон за хората с увреждания, върви и вторият. Видяхте и бюджета - там има 150 млн. лв. повече. Това, което сме поели като ангажимент, го изпълняваме в период ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов на образователния полигон " Ново село " край Сливен, където следи демонстрации на военното обучение " Тракийския меч 2018 ".

" Между първо и второ четене ще има промени и общественият министър ще дава отговор по тази тематика. Ние, предходната седмица, когато го нямаше този скандал, искахме отговорността да бъде на по-високо равнище, да се прави работа ", сподели още министър-председателят.

По мотив митингите, които не престават с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов, Борисов разяснява: " Аз в границите на демокрацията не мога да кажа на никой да не стачкува. Това, което е поето като анжгажимент от страна на държавното управление и Народното събрание, е изпълнено. И това е в пъти повече, отколкото по време на ръководството на Българска социалистическа партия. Това мога да кажа на тези хора ".

За учението " Тракийски меч 2018 " министър председателят съобщи, че за първи път в него вземат участие Съединени американски щати и всичките девет балкански страни.

" България води една фактически уравновесена политика - на мир, на съдействие. Пази Боже от терористични набези и актове. Подготвя се смяна в закона, тъй че силите да имат единно командване, да увеличим щата - така и по този начин се дават толкоз пари за въоръжаване и заплата, да им вземем спомагателна техника, министърът ще направи лист ", добави Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР