Нова Телевизия пусна официална информация за най-новия си уеб риалити

...
Нова Телевизия пусна официална информация за най-новия си уеб риалити
Коментари Харесай

МЕГЗ с рекорден хонорар от 300 хиляди за новото си риалити от Нова Телевизия

Нова Телевизия пусна публична информация за най-новия си уеб риалити план с топ дизайнерката Миглена Каканашева. Непотвърдени източници шушукат, че Каканашева е сграбчила рекордните 300 хиляди от продуцентите. Причината за толкоз високия хонорар на амбициозното миньонче е, че тя ще бъде по едно и също време водеща и героиня в плана.

Използвайки най-актуалната риалити звезда у нас, от Нова целяли да привлекат нови рекламодатели и паралелно с многото си сериали в интернет да отворят чисто нова нисша - уеб риалити формати. Затова продуцентите не са пестили от средства за екип. Говори се, че са привлекли екип от някои от най-хубавите фрагменти от телевизионните риалита.

Самата МЕГЗ пък показа трогателна история в обществените мрежи за това по какъв начин сериалът е в действителност огледало и на нейната същинска история като 22 годишно момиче от провинцията, което се я явило кастинг за риалити преди 5 години и през днешния ден се е трансформирало в една от най-популярните звезди у нас.

“Сега желая да ви опиша малко повече за това какво е това риалити за мен. Извън блясъка, отвън лъскавите фотосесии и скъпия живот...
Бях на 22 когато участвах преди 5 години в “Къртицата ”, идвах от провинцията - дребното градче Раковски и бях уверена, че ще стана едно от най-популярните лица в тази страната. Шиех си рокли в дребното ми цехче - тогава в сграда до у дома и си мечтаех всяко момиче да знае и да носи облеклата ми. И през днешния ден това е реалност.

“Кралицата на инстаграм ” е историята на топ дизайнерката МЕГЗ, Ангелите на МЕГЗ и 5 елементарни девойки, които ще минат през редица тествания, с цел да вземат короната. Но “Кралицата на инстаграм ” е и моята персонална история. Приказката за 22 годишната Миглена Каканашева явила се на общ кастинг за риалити преди 5 години, която през днешния ден е МЕГЗ. Тази съумялата, която познавате вие - с два от най-популярните фешън марката в страната, които осъществят хиляди продажби всеки ден. Тази с премиите “Златна Игла ”, “Най-влиятелна риалити персона ”, “Инфлуенсър на годината ”. “Кралицата на инстаграм ” е историята на всяко нормално момиче, мечтаещо света да научи за него и гения му. А з и множеството топ известни лица в страната сега сме стартирали тъкмо по този начин - от нищото единствено с елементарен кастинг, упоритостта, качествата, външността и страстите си. “Кралицата на инстаграм ” може да бъде и твоята история.

Нещо доста значимо - ще бъда безкомпромистна с девойките, за пръв път ще видите на екран не страстта зад индивидът Меги, а онази амбициозна до болежка перфекционистка, която сътвори МЕГЗ. Искам да науча тези девойки на работа и да покажа на всички вас, че пътят към парите, лъскавия живот и това да си едно от известните лица у нас, не е секс за пари или връзки. С труд, хъс и упоритост на следващия ден и вие може да бъдете едно от най-влиятелните лица в България и да вдъхновявате хиляди, давайки им доказателство всеки ден, че могат да съумеят тук и в този момент, в България. 

Благодаря на продуцентите от Нова Телевизия, които повярваха в мен, девойките и този план ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР