Нова организация на движение на кръстовището на бул. "България" и

...
Нова организация на движение на кръстовището на бул. "България" и
Коментари Харесай

Промяна в движението на кръстовището на бул. „България“ и ул. „Тодор Каблешков“ в София от днес

Нова организация на придвижване на кръстовището на бул. "България " и ул. "Тодор Каблешков " има от през днешния ден, оповестиха от Столичната община.
Промяната се постанова във връзка със почналите строително-монтажни действия на мостовото оборудване, откриване и монтаж на арматурата, както и полагане на хидроизолация. Новата организация на придвижване цели да обезпечи достъп до Търговски център "България " и до намиращите се наоколо жилищни здания.
Временното транспортно решение включва затваряне сектор на "Тодор Каблешков " от входа на Търговски център "България " до стеснения сектор на улицата (200 метра), прекосяване на колите през зеления остров на ул. "Тодор Каблешков " около комерсиалния център и оттова по построен краткотраен път към квартала.
Входът през зеления остров се отваря през днешния ден. След привършване на строително-монтажните работи прекъснатият сектор от зеления остров ще бъде възобновен дружно с попадащите в обсега на подлеза зелени площи. В зоната няма дървесна и храстова растителност.
Строителните действия по лявото пътно платно на бул. "България " в сектора сред ул. "Тодор Каблешков " и Околовръстен път се движат в период, работи се по пътната настилка в сектора, а на подлеза с ул. "Флора " се поставя хидроизолация. Обектът би трябвало да бъде приключен доникъде на септември, осведомят от общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР