Нова любов вълнува Слави Трифонов през последните седмици. Шоумен №1

...
Нова любов вълнува Слави Трифонов през последните седмици. Шоумен №1
Коментари Харесай

Слави Трифонов с ново гадже, вижте колко е красиво СНИМКИ

Нова обич вълнува Слави Трифонов през последните седмици. Шоумен №1 е луднал по готина гримьорка.

Дългия от дълго време си заплюл красивата русенка Велислава Иванова, която е позната в светските среди като гримьорката на звездите. Отношенията сред Слави и Весислава са доста повече от другарски и съгласно източник двамата сега са нещо като гаджета, писа „ Уикенд “.

Преди да направи име на специалист по макиажа, модифицираната мацка доби известност като участничка в състезанието „ Мис Плеймейт”. През 2007 година тя има извоювано второ място в конкуренцията като подгласничка на носителката на наградата отпреди десетилетие Златка Райкова, позната повече като Русата Златка.

„ Шефът се е побъркал по Велислава, доста е вдлъбнат. Засипва я с любовни есемеси и дебне комфортен миг, с цел да е с нея. Дълго време обаче мадамата му се опъваше, не щеше да влезе в листата му с „ любовни жертви”, а да стане нещо като титулярка. Май е постигнала задачата си”, разкриват доближени до Слави. Наскоро Трифонов я зарадвал с гръмък подарък – последният модел „ I Phone Х” за близо 3 бона, непосредствено доставен от Америка.

Силиконката от години се вихри като професионален гримьор на манекенки, певици и тв водещи. Сред клиентите й са двете известни Златки - Златка Димитрова – Черната и Златка Райкова – Русата, младата вяра на българския поп Дарина Йотова – Дара, водещата на „ Папараци” Венета Райкова, чалга певицата Емануела и така нататък

тагове слави трифонов гадже велислава иванова мис плеймейт  Слави Трифонов с ново гадже, вижте какъв брой е красиво СНИМКИ  Велислава Иванова (вдясно) Велислава Иванова (вдясно)
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР