Нова корпоративна рамка за увеличаване на бизнес трансформацията, в подкрепа

...
Нова корпоративна рамка за увеличаване на бизнес трансформацията, в подкрепа
Коментари Харесай

Bridgestone обяви ангажимента Е8 до 2030 г.

Нова корпоративна рамка за увеличение на бизнес трансформацията, в поддръжка на реализирането на стабилно общество

Bridgestone разгласи световния старт на Bridgestone E8 Commitment, мощен израз на корпоративния ангажимент на компанията в поддръжка на построяването и реализирането на стабилно общество до 2030 година. E8 е в синхрон с визията на Bridgestone да обезпечава стойност за клиентите и обществото в качеството си на компания за устойчиви решения. Той включва осем полезности които целят освен стимулиране на растежа и трансформацията на бизнеса, само че и това да се случва по резистентен метод, дружно със чиновници, сътрудници и обществото.

Освен това, E8 е рамката за продължаващото развиване на компанията като Bridgestone 3.0 - трансформацията на бизнес модела към водачество в устойчивата подвижност и усъвършенстваните решения за подвижност.

Ценностите на Bridgestone E8
E8 е цялост от 8 уговорката – сила (Energy), екология (Ecology), успеваемост (Efficiency), разгръщане (Extension), стопанска система (Economy), страст (Emotion), облекчение (Easy) и даване на благоприятни условия (Empowerment) – които дружно построяват стратегическите цели на Bridgestone, вземането на решения и напъните за резистентност във всеки аспект на бизнеса и активността на компанията.

Ангажиментите в региона на силата и екологията са свързани с ясните екологични цели на Bridgestone: реализиране на въглеродна индиферентност, работа със 100% устойчиви материали и работа в по-добър баланс с природата до 2050 година

Признанието, че устойчивостта касае както хората, по този начин и планетата, е отразено в уговорките за страст и даване на благоприятни условия – започвайки с хората в екипа на Bridgestone, тяхната сигурност и благоденствие, включвайки и правата на индивида, многообразието и приобщаването, трудовите практики и многото и разнородни приноси на компанията към по-безопасно общество и по-здрави общности.

В сходство с работата си за подкрепяне на образуването на стабилно бъдеще на подвижността, компанията се ангажира да основава, взаимно с сътрудниците си, благоприятни условия за разгръщане, успеваемост и облекчение на подвижността като цяло.

И на последно място, с уговорката си към стопанската система, Bridgestone признава смисъла на максимизирането на растежа и икономическата стойност от бизнеса.

Президентът и основен изпълнителен шеф на Bridgestone EMIA, Лоран Дарту, разяснява: „ Живеем в тревожни и смутни времена – както с войната в Украйна и нейните трагични последствия за толкоз доста хора, по този начин и изключителната климатична обстановка и въздействието, което тя оказва върху планетата, живота и поминъка на хората по целия свят. “

„ Сега, повече от всеки път, е време да се даде приоритет на обществената стойност и резистентност, наред с растежа на бизнеса. Така че с възприятие за решителност и неотложност, ние затвърдихме уговорките на Bridgestone да оперираме стабилно. Каним всички наши сътрудници, сътрудници и клиенти да се причислят към нас в осъществяването на уговорките в E8, с цел да помогнем за образуването на стабилно бъдеще за всички “.

Устойчивостта в основата на нашата тактика
E8 е нов израз на уговорките на Bridgestone, само че компанията към този момент е постигнала постоянен прогрес в устойчивото бизнес развиване през последните години. През 2020 година Bridgestone Group понижи световните си излъчвания (обхват 1 и 2) с 31% по отношение на референтния индикатор за 2011 година 100% от електрическата енергия, употребена в европейските обекти, е от възобновими източници, a компанията продължава да влага в новаторски технологии за устойчиви гуми като ENLITEN.

Bridgestone е един от главните поддръжници на електрификацията на подвижността – през 2021 година, 50% от 10-те водещи производители на електрически автомобили в международен мащаб избраха съоръжение на Bridgestone и 50% от топ 10 на най-продаваните електрически автомобили в Европа бяха оборудвани с гуми Bridgestone, а цифровото решение за ръководство на автопарка на Bridgestone – WEBFLEET, оказва помощ на клиентите да понижат разхода на гориво и обвързваните с него излъчвания с до 25%.

Усилията на Bridgestone за резистентност са потвърдени от самостоятелни източници. През 2021 година EcoVadis присъди платинен статус на Bridgestone EMIA, поставяйки компанията в топ 1% от 85 000 оценени от тях бизнеси в международен мащаб. Компанията неотдавна получи и най-високата оценка в влиятелния рейтинг на CDP за водач в ангажираността на доставчиците за пети път и за трета поредна година като самопризнание за напъните да подтиква устойчивостта във веригата на доставки.

*Източник: Bridgestone в EMIA
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР