Нова Година - нова професия за телевизионните любимци Рафи и

...
Нова Година - нова професия за телевизионните любимци Рафи и
Коментари Харесай

Рафи и Рачков сменят професията ще стават баристи

Нова Година - нова специалност за телевизионните любимци Рафи и Рачков. Или най-малко по този начин се пошегуваха посетителите на столичното кафе заведение LATE Café & Roastery, които бяха посрещнати със особено бариста прекарване при започване на тази седмица. Пред погледа на прелестно сюрпризираните кафе-любители, с доста комизъм и въодушевление, телевизионният тандем показва непредвидени умения в приготвянето на кафе питиета, поднасяйки персонално на гостите на заведението капучино и лате с друг кафе арт – от лебед до сърца.

Сред посетителите на LATE, които пробваха кафе творенията на Рафи и Рачков, бяха и Златните девойки Симона Дянкова и Стефани Кирякова, с които водещите също не пропуснаха да се пошегуват, предричайки, че виждат Златни медали в чашата им за кафе.

Въпреки изненадващо положителното им показване като баристи, занапред следва да разберем дали телевизионното дуо просто e решило да опитва ново амплоа, или пък крои нов ефирен план, поради наличието на камери. Само ден преди да се изявят като баристи, Рафи и Рачков загатнаха в своите обществени мрежи, че следва да вземат участие в “Бариста за един ден”. Дали форматът ще наблюдава превръщането на двамата в професионални баристи или ще включва разнообразни звездни посетители, към момента е рано да предположим. Със сигурност обаче следва нещо доста любопитно.


Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР