Нов зимен фестивал ще се проведе този уикенд в Шабла.

...
Нов зимен фестивал ще се проведе този уикенд в Шабла.
Коментари Харесай

Зимен фестивал „Шабла и птиците“ ще се проведе този уикенд в Шабла

Нов зимен фестивал ще се организира този уикенд в Шабла. Той се назовава „ Шабла и птиците “ и е отдаден на емблематичната за региона червеногуша гъска. Целта на събитието е да разпространява концепцията за опазването на богатото птиче многообразие, което прелита над територията на морската община по миграционния път „ Виа Понтика “.



Първото издание на фестивала предлага богата и пъстра стратегия, а уредниците се надяват то да стане обичайно. Още за зимния фестивал „ Шабла и птиците “ споделя репортажът на Пламен Петров от Дарик радио Варна:

Нов зимен фестивал ще се организира този уикенд в Шабла. Той се назовава „ Шабла и птиците “ и е отдаден на емблематичната за региона червеногуша гъска. Целта на събитието е да разпространява концепцията за опазването на богатото птиче многообразие, което прелита над територията на морската община по миграционния път „ Виа Понтика “. Първото издание на фестивала предлага богата и пъстра стратегия, а уредниците се надяват то да стане обичайно. Още за зимния фестивал „ Шабла и птиците “ споделя репортажът на Пламен Петров от Дарик радио Варна:

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР