Нов скоростен антирекорд в София – мъж шофира по столичното

...
Нов скоростен антирекорд в София – мъж шофира по столичното
Коментари Харесай

Нов скоростен антирекорд у нас – мъж шофира с почти 260 км/ч и крещи: Хайде за bTV новините

Нов скоростен антирекорд в София – мъж кара по столичното Околовръстно шосе с съвсем 260 километра в час и го разгласява в профила си в тик ток. Това се случва единствено пет дни откакто против " Мис Силикон “ беше повдигнато обвиняване за същата хулиганска демонстрация на пътя.

На видеото се чува по какъв начин мъжът зад кормилото извиква: " Хайде за bTV новините ".

От профила на момчето зад кормилото – Николай Караасенов, излиза наяве, че той има четири фиша за липса на колан, за липса на шофьорска брошура в него или за превишена скорост на пътя. Вероятно той разгласява тези си прегрешения, с цел да събира лайкове. Тази заран обаче в профила му в тик ток няма забележими клипчета.

" Ако това в действителност е Никола Караасенов, дано той да прояви храброст и идващият път, когато кара с такава скорост, да си покаже и лицето. Няма за какво да се тормози. Той е вечен. Шофира с 250-260 км/ч “, разяснява следващата безочливост на пътя Владимир Тодоров от Българката асоциация на потърпевшите при злополука.

Той уточни също по този начин, че няма да се умори да подава сигнали в прокуратурата, тъй като " даже да няма злополука, съгласно Наказателен кодекс това е хулиганска демонстрация, осъществена при ръководството на МПС и се санкционира с отнемане от независимост до три години “.

" При шофиране с тази скорост, в случай че се спука гума или някои реши да се преустрой, ще стане такава верижна злополука, че е допустимо да има десетки починали. Този юноша кара с три пъти над допустимата скорост. Дори и да не се стигне до верижна злополука с доста жертви, този човек няма да оцелее, в случай че се случи нещо непредвидено на пътя “, уточни още Тодоров.

Той се обърна към Столична община, към КАТ и към Министерство на вътрешните работи с молба да се слагат камери за скорост по Южната дъга на София, съобщи bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР