Нов скандал подпали парламента. Лидерът на БСП Корнелия Нинова обачи,

...
Нов скандал подпали парламента. Лидерът на БСП Корнелия Нинова обачи,
Коментари Харесай

Борисов побесня: Позор, срамувам се!

Нов скандал подпали Народното събрание. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова обачи, че аероплан, изхвърчал от Германия с рискови бежанци, уличени в куп закононарушения, е кацнал у нас.

„ Ако това е правилно, което в този момент опозицията изговори от парламентарната естрада, би трябвало доста, доста да се замислим “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

„ Ако е правилно, би трябвало неотложно или тези хора, които са пристигнали – както аз постъпвах преди три години… Ако е правилно или би трябвало неотложно да презаредят самолета и да си ги пратят, откъдето са пристигнали, или да се върнат в Германия, с цел да лежат в немски затвори и да си излежат присъдите ”, сподели Борисов.

Ако нашите са го позволили това е неприемливо! Позорно! “, отсече Борисов и разясни, че „ тук не приказваме за нещастните, бягащи от войната фамилии, тъй като съм казвал, че на тях постоянно би трябвало да им оказваме помощ “.

„ Тези или би трябвало незабавно да влязат в пандиза в Германия, или в българския.

Срамувам се, в случай че това е правилно! Ако са позволили сходни неща това е злополука! “, разгневи се Борисов и разясни, че няма значение от кой сектор е индивидът, позволил това да се случи.

„ Още в този момент ще желая отчет за това дали е правилно. Днес би трябвало неотложно да се реагира “, добави водачът на ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР