Нов комплекс, наподобяващ „Бевърли Хилс“, ще бъде изграден във вилната

...
Нов комплекс, наподобяващ „Бевърли Хилс“, ще бъде изграден във вилната
Коментари Харесай

Ливанец строи бургаския „Бевърли Хилс“

Нов комплекс, наподобяващ „ Бевърли Хилс “, ще бъде построен във вилната зона „ Брястите “, наоколо до бургаския квартал „ Меден рудник “ и бент. „ Мандра “. Ще се състои от 20 здания, 2 детски площадки, игрище за волейбол, басейн, ресторант и SPA зона.

Инвестицията е на „ Бейно инвест къмпани “ ЕООД, благосъстоятелност на задграничния жител Рабия Якуб Джарудж, който взе участие като помощник и шеф на 13 български компании, прецизира Флагман.бг. Там той си партнира с гръцкия бизнесмен Никол Мавропсис, израелския предприемач Боаз Офир, Педро Фаустино Мартинез от Испания и руснак на име Вячеслав Гранкин.

„ Бейно инвест къмпани “ ООД е купил терен от 12 дка, който понастоящем е земеделска земя, намираща се на 500 метра от зона " Б " в ж.к. “Медед рудник “ и 220 м. от бент.Мандра. Районът е перспективен, тъй като оттова ще минава така наречен Южна дъга на Бургас, която ще извежда трафика от ж.к. „ Меден рудник “ към основния път Бургас-Созопол. Също по този начин е и най-високото място на квартала, с помощта на което се разкрива превъзходна панорама към езерото, комплекса и морето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР