Нов депутат положи клетва днес в Народното събрание - Даниела

...
Нов депутат положи клетва днес в Народното събрание - Даниела
Коментари Харесай

Даниела Димитрова от Добрич зае мястото на депутата със суджуците

Нов народен представител постави клетва през днешния ден в Народното събрание - Даниела Димитрова от Добрич, идва на мястото на скандалния народен представител Живко Мартинов от ГЕРБ, който стана известен с аферата Суджукгейт.

Главният прокурор Сотир Цацаров изиска имунитета на Мартинов, а по-късно разгласи, че против него се води следствие за това, че е изнудвал компании за суджуци за избрани облаги, употребявайки името на премиера. Според прокуратурата обаче нито един суджук не е стигнал до премиера. 

На народния представител ще бъдат повдигнати 5 групи обвинявания, които касаят изнудване, насила, опит за персонално укривателство, насила по отношение на орган на властта да извърши деяние по работа и насила във връзка с физическо лице. Самият Мартинов разгласи, че се отхвърля от имунитета си непринудено. Той съобщи, че има група хора от левия набор, които от няколко месеца пишат тъжби против него.

След абсурда пристигнаха и промени в ГЕРБ - Добрич, там краткотрайно отпред на регионалната конструкция на ГЕРБ застава вицеадмирал Пламен Манушев.

Предстои Изпълнителната комисия на партията да реши дали депутатът Живко Мартинов ще бъде изключен от партията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР