Нов биографичен филм за Мадона може да привлече в главната

...
Нов биографичен филм за Мадона може да привлече в главната
Коментари Харесай

Мадона - новата роля на Джулия Гарнър след Inventing Anna

Нов биографичен филм за Мадона може да притегли в основната си роля Джулия Гарнър - звездата от " Ozark " и от сериала за.

Гарнър е получила предложение да влезе в облика на легендата на поп-музиката и е любимецът на продуцентите всред дузина кандидатки за ролята.

Интересният подробност в новия кино план е, че самата Мадона ще режисира продукцията.

Variety показват, че екипът на Гарнър към момента не е дал отговор дали тя ще одобри предлагането, само че източници на медията разясняват, че резултатът от договарянията по-скоро ще бъде позитивен.

Историята на кино лентата за Мадона е отдадена на ранните години от превръщането ѝ в музикална икона, когато музиката, текстовете и театралното ѝ държание залагаха на непрекъснатата провокация, преосмисляне на женствеността и мощна доза съблазън.

Сред актрисите, които бяха спрягани за ролята, са известни имена като Флорънс Пю (последната ѝ роля е във кино лентата на Оливия Уайлд " Don`t Worry Darling " ), Алекса Деми от " Euphoria ", австралийската актриса Одеса Янг и други Variety показва, че кастингът за кино лентата е много тежък, защото особеностите на продукцията изискват актрисите да имат доста положителни музикални и танцьорски качества.

" Надявам се, че филмът ще пресъздаде невероятното премеждие, в което се трансформира животът му като актьор, музикант и танцьор - човек, който се пробва да си проправи път в този свят ", споделя Мадона при анонсирането на плана.

Тя акцентира, че музиката постоянно ще е в центъра на вниманието на кино лентата.

" Музиката е движещата ми мощ, а изкуството ме поддържа жива. Има доста неразказани и вдъхновяващи истории - кой би могъл да ги опише по-добре от мен? Най-важното е да споделя историята на перипетиите в живота ми с моя личен глас и визия ", споделя още тя.

За 28-годишната Джулия Гарнър това ще бъде една от най-хубавите опция да показва гения си в комплицирана роля.

Гарнър има две награди " Еми " за актьорско майсторство в сериала " Озарк ". Играла е още в сериали като " The Americans " и " Maniac ", а превъплъщението ѝ в Анна Сорокин за сериала на Netflix беше високо оценено от критиците.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР