Носят ли скрита символика числата и искат ли да ни

...
Носят ли скрита символика числата и искат ли да ни
Коментари Харесай

Късметът сработва на огледалната дата 10.01

Носят ли скрита символика числата и желаят ли да ни кажат нещо идентичните или огледално ситуирани числа? Едва ли има някой, който като дете не си е пожелавал нещо хубаво, когато види 10:10, 10:01, 11:11 или 12:21 на електронния часовник. Това не е по никакъв начин инцидентно. Поверието гласи, че желанията, направени пред идентичните или огледални цифри на часовника, се сбъдват. Нумеролозите също са безапелационни, че има магия в повтарящите се и огледални числа и те, в действителност, носят шанс. Дали тук има интервенция на Вселената или на друга мощ, можем единствено да гадаем. Едно нещо е несъмнено, тегленето на печелившите цифри от 3-тия тираж на СПОРТ ТОТО ще се случи навръх 10.01. А джакпотът в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “, който оцелява към този момент 22 следващи тегления, доближи до колосалната сума от 6 850 000 лева Още в понеделник от Втория тото късмет на играта заваляха крупни облаги – 100 000 лева завоюва късметлия от красивия подбалкански град Сопот.

Голямата облага от 720 000 лева в „ Тото 2 – 6 от 42 “ също не е за изпускане. В същата игра наградният фонд във Втори тото късмет – „ Пари плюс “ към този момент е впечатляващите 65 000 лева, а за тази игра не е необходим даже спомагателен
залог. Тази сума е първата по мярка в историята на Втори тото късмет на „ Тото 2 – 6 от 42, до момента не е имало такова струпване.

Ето за какво огледалното „ 10 “ в деня на тиража не е за занемаряване, настояват нумеролозите. Според тях, това е божествено число. Цифрата символизира Космоса и неограничените благоприятни условия. Числата от датата на тегленето, несъмнено, вещаят галактически шанс. Може да ревизирате силата му като си намислите предпочитание, попълните цифрите на вашия фиш и го пуснете в най-близкия тото пункт или онлайн на.

Всеки, пуснал своя фиш за играта „ Тото 2 – 6 от 49 “, има действителен късмет да завоюва чисто нов автомобил „ Форд Мондео “. Името му ще бъде несъмнено посредством чоп, всред всички участници, в деня на тегленето, което ще се излъчва онлайн по БТВ.

Печалби за близо 11 000 000 лв., в числовите игри на тотализатора, чакат своите късметлии на 10.01. Може да помогнете на шанса си и като се включите в някоя от 26-те моментните лотарийни игри на тотото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР