Носителят на Златната топка Христо Стоичков попадна в неприятна ситуация.

...
Носителят на Златната топка Христо Стоичков попадна в неприятна ситуация.
Коментари Харесай

Стоичков изригна: Благодаря ти, господин Борисов, за ‘убавите пътища, ‘дето правиш! ВИДЕО

Носителят на Златната топка Христо Стоичков попадна в неприятна обстановка. Благодарение на висококачественото строителство на инфраструктура, именитият нападател се оказа с деформирана джанта в резултат на рухване в дупка.

Видимо неудовлетворен от случая, Стоичков е сниман от собствен другар. “Камата ” направи видеообръщение към някогашния министър председател, който не стопира да се хвали какъв брой автомагистрали е построил.

“Благодаря ти, бе, господин Борисов за ” ‘убавите пътища, ‘дето правиш в България! Ето по какъв начин спуках гумата. Кой ще я заплаща? Ти ще я плащаш! Даже ще я сменя самичък гумата да не ‘одим да плащаме пари къдет’ ни сменят гумите! Айде, поздрави! ”, съобщи именитият футболист, популяризирал България в целия свят.

Не е ясно каква е концепцията на това клипче и доколкото е режисирано или провокирано в действителност от противен пътен случай. Някои от мненията под обявата на профила FORZA ELENA GUNCHEVA, който популяризира видеото, напълно ясно напомнят, че преди време Стоичков се държеше иначе с Борисов и не беше толкоз сериозен към него.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР