Носителят на награда Оскар“ Джефри Ръш е подал оставка като

...
Носителят на награда Оскар“ Джефри Ръш е подал оставка като
Коментари Харесай

Джефри Ръш напусна организация на филмовата индустрия заради обвинения в „непристойно поведение“


Носителят на премия „ Оскар “ Джефри Ръш е подал оставка като ръководител на австралийската кино организация, откакто против него бяха получени недоволства за „ непочтено държание “.

Ръш, който отхвърля обвиняванията, напусна поста на ръководител на Австралийската академия за кино и телевизионни изкуства (ААКТИ), на която беше отпред последните няколко години, показаха от организацията в изказване.

От организацията показват, че обвиняванията против Ръш са „ разтревожили надълбоко “ членовете на организацията, които обаче „ одобряват и почитат “ решението на артиста.

Звездата предприе стъпката, откакто театралната компания Sydney Theatre Company разкри предходната седмица, че е получила недоволства против артиста за „ непочтено държание “ по време на работата му с нея. Не се оповестява спомагателна информация за естеството на държанието или самоличността на индивида, който се е оплакал против 66-годишния артист. Ръш работи със Sydney Theatre Company през 2015 година и 2016 година, когато влиза в облика на крал Лир от едноименното произведение на Уилям Шекспир.

Самият артист съобщи, че също не е осведомен с детайлности от недоволството против него. „ В момента, в който разбрах за слуховете за недоволство неотложно се обадих на управлението на Sydney Theatre Company, искайки обяснение за детайлите на изказванието. Те отхвърлиха да ми обяснят детайлите “, съобщи той по-рано в изказване за телевизия ABC. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР