Носителят на купата на България Нефтохимик 2010“ е на крачка

...
Носителят на купата на България Нефтохимик 2010“ е на крачка
Коментари Харесай

„Нефтохимик“ на крачка от финала за купата

Носителят на купата на България „ Нефтохимик 2010 “ е на крачка от финала в тазгодишното издание на шампионата. Волейболистите на бургаския отбор заложиха на новите си попълнения Николай Учиков и Ален Джорджевич в стартовия си състав против водача в Суперлигата ЦСКА и завоюваха с 3:2. На терена излезе и 46-годишния играещ асистент треньор на „ алените “ Ивайло Стефанов, само че и той не съумя да помогне на своите момчета в зала „ Васил Левски “ в Пазарджик. Във втория гейм пък наставникът на „ Нефтохимик “ Найден Найденов получи червен картон, и отборът му загуби точка, малко по-рано Георги Братоев бе получил жълт картон.
Днес първенците ще имат за противник „ Добруджа 07 “ (Добрич), чийто тим надви над „ Пирин “ с 3:1 (-21, 21, 22, 20). За отбора от Разлог дебют направиха разпределителят Николай Манчев, а на моменти се включваше и ямаецът Денис Нилсон, който също бе каркотекиран преди дни в тима. Треньорът на „ Добруджа “ Пламен Христов изрази удовлетворение от резултата, макар че неговите ученици демонстрираха недостатъци в посрещането в първия гейм.
Снощи се изиграха и останалите два четвъртфинала сред „ Хебър “ – „ Марек Юнион Ивкони “ и „ Монтана “ – „ Левски “. Сблъсъкът за трофея е в неделя от 18, 30 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР