Носителят на 18 титли от Големия шлем – Рафаел Надал

...
Носителят на 18 титли от Големия шлем – Рафаел Надал
Коментари Харесай

Федерер, Роналдо и Енрике Иглесиас с покани за сватбата на Рафа Надал

Носителят на 18 трофеи от Големия шлем – Рафаел Надал е поканил на сватбата си плеяда от звезди, като измежду тях се отличават дългогодишният му противник Роджър Федерер, петкратния притежател на Златната топка – Кристиано Роналдо и испанският артист – Енрике Иглесиас.

Според швейцарския Blick венчавката с годеницата му Мария Франсиска Перейо ще се състои на 19 октомври на север от родния му град Майорка. Мястото на събитието се споделя „ Ла Форталеза”, който е един от най-скъпите парцели на острова и се намира в залива на Пойенка. Мястото се прави оценка на 137 милиона франка.

Щастливата двойка чака 500 посетители. Според испанските медии към Федерер, Роналдо и Енрике Иглесиас ще се причислят още звездата от НБА – Пау Гасол, треньорът на Рафа – Карлос Моя, както и сътрудниците на манакореца – Фернандо Вердаско и Фелисиано Лопес. Най-височайшият посетител ще бъде някогашният крал на Испания – Хуан Карлос Първи.

Звездата на Реал Мадрид – Гарет Бейл също подписа заветен съюз на въпросното място при започване на юли.

Мястото на сватбата не е инцидентно определено от Матадора, защото е същинска цитадела, която ще труднодостъпна за медиите. До там се стига единствено по частен път, има стоманени порти, камери и бодлива тел.

Рафа и Сиска се познават от учебните си години, където ги среща техен общ другар и са дружно от 2005 година насам. 31-годишната избраница на испанеца е приключила бизнес администрация в Лондон.

През май 2018 двамата се сгодиха по време на почивката си в Маями.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР