Носителката на "Оскар" Анджелина Джоли призна, че се е заела

...
Носителката на "Оскар" Анджелина Джоли призна, че се е заела
Коментари Харесай

Анджелина Джоли е станала актриса, за да плаща сметките на майка си


Носителката на "Оскар" Анджелина Джоли призна, че се е заела с актьорското майсторство, с цел да заплаща сметките на починалата си майка Марчелин Бертран. Пред таблоида "Холивуд рипортър" Анджелина разкри още, че до ден сегашен се усеща некомфортно да застава пред камерата, макар многогодишния си опит.

"Има доста неща в природата ми, които не съответстват с това да бъда артист. Много съм щастлива, че бях подобен - извънредно огромна къметлийка съм - само че когато майка ми умря осъзнах до каква огромна степен съм го правила за нея. Когато нея към този момент я нямаше, се усещах по напълно друг метод (относно актьорството)", съобщи 42-годишната холивудска звезда.

"Когато започнах да играя, смятах, че това е добър метод да свързвам двата края. Все отново беше работа, а аз желаех да оказа помощ на майка си със сметките. Беше изобретателна работа, място, на което да опознаваш разнообразни стадии от историята, разнообразни хора, разнообразни страни от самия си, разнообразни умения...накратко прелестна работа, с която да се заемеш, до момента в който растеш и се опознаваш като личност", добави тя.

Въпреки това Анджелина не скри какъв брой тежко е приемала бремето на славата в ранните години на кариерата си. Особено поради това, че се е налагало да "представя на хората мнението си, което занапред се е оформяло"

"Бях смазана. Въобще не бях щастлива", разкри още тя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР