Носителка на титлата "Мисис България Вселена 2020" Валери Стефанова се

...
Носителка на титлата "Мисис България Вселена 2020" Валери Стефанова се
Коментари Харесай

Миска помага на социално слаби деца да учат чужди езици

Носителка на купата "Мисис България Вселена 2020 " Валери Стефанова се прочу с благородна идея. Тя има намерение да провежда онлайн курсове по непознат език за обществено слаби деца у нас.

"Езикът е основното. Искам да оказа помощ на обществено слаби деца, надали има някой различен, който може да им помогне. Наистина е доста мъчно да се оказва помощ. Ще употребявам учителите от Англия, с които аз учех. Всичко ще е онлайн, ще стартира с частни уроци два пъти в седмицата с две групи деца - по 12 във всяка група ", описа тя пред Bulgaria on air.

Валери се е занимавала с гражданско право, само че ѝ омръзва и сега учи престъпно право.

"В гражданското право хората спорят единствено за пари. Авантюрист съм по душа, в никакъв случай не ми стига това, което имам сега. Винаги желая повече и повече. В моята адвокатска фирма имам юристи, с които работя, само че и не преставам да изучавам ", описа още тя.

В последните 10 години тя живее в Англия, само че в този момент поради пандемията прекарва повече време в България. Майка е на малко момиченце - Кимбърли.

"Винаги съм желала да имам доста деца, Кимбърли е единствено началото. Човек би трябвало да се научава да приоритизира и да има време за всичко. Всеки може да учи и да се усъвършенства, единствено да пожелае. Винаги съм желала да печеля "Мисис България ", само че най-много да оказвам помощ за щедрост ", сподели още Валери Стефанова.

А най-голямата ѝ фантазия е да открие изцяло гратис учебно заведение, което да се занимава само с право.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР