Нощното бижу се намира в Стария град и ще е

...
Нощното бижу се намира в Стария град и ще е
Коментари Харесай

Несебърският бохем Янчо Хаджито отваря бароков пиано бар за ценители


Нощното украшение се намира в Стария град и ще е новата сензация в курорта

Известният несебърлия Янчо Иванов – Хаджито отваря бутиков пиано бар напълно в древногръцки жанр, разгласи пред Флагман.бг самият морски бохем.

Заведението се намира в Стария град на Несебър до огромния паркинг. „ Пиано бар „ Галерия “ ще е новата сензация тук. Картини и фрески от римската империя впечатляват още с влизането през входната врата. Барът е неповторим за града на Юнеско и в него ще се честват специфични събития на VIP посетители, ще организираме частни празненства “, съобщи Янчо Иванов.

В бара ще се оферират единствено висококачествени питиета. „ Дори най-капризните клиенти ще открият тук обичаните си изтънчени напитки. Дамите могат да отпиват с приятност охладени пенливи виновност, а за господа има огромна селекция отлежали едномалцови уискита “, разгласи още притежателят.

Музикалният декор ще е в унисон с настроението на посетителите. „ Бендът и посетител артистите ще извършват всички обичани песни без изключение “, безапелационен е Янчо Иванов.

Той добави, че над частния клуб има и ресторант, който се намира в същата къща, напълно негова благосъстоятелност. Припомняме, че предприемачът също е и акционер в две жилищни здания в центъра на Слънчев бряг и безупречен поданик.

За повече информация и резервации се свържете непосредствено със притежателя на „ Пиано бар „ Галерия “ през Facebook страницата от.

Вижте в ГАЛЕРИЯТА ни снимки от впечатляващия интериор.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР