Норвежкият тенисист Каспер Рууд остана разочарован след поражението си от

...
Норвежкият тенисист Каспер Рууд остана разочарован след поражението си от
Коментари Харесай

Рууд: Разочарованието е огромно, но достигането ми до финала пак е постижение

Норвежкият тенисист Каспер Рууд остана отчаян след провалянето си от испанеца Карлос Алкарас във финала на Откритото състезание на Съединени американски щати, само че бе безапелационен, че ще продължи да се стреми към купа от шампионатите от Големия шлем.

В Ню Йорк Рууд игра за повторно на край в Шлема откакто по-рано през сезона отстъпи пред испанеца Рафаел Надал в борбата за купата на Откритото състезание на Франция.

„ Трудно е да обясня всичко, което усещам. Всичко се развива добре и съм разчувствуван “, сподели норвежецът за представянето си през сезона.

„ Днес беше особено. Беше занимателно и двамата финалисти да могат да се изкачат на върха в международната класация. Разбира се, че съм отчаян, само че и номер 2 не е зле. Знаехме защо играем и какви са залозите. Ще продължа да преследвам първата си купа от Големия шлем “, добави Рууд.

След шампионата уредниците на Откритото състезание на Съединени американски щати оповестиха, че са събрали 2 милиона $ за благотворителна помощ за Украйна.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР