Нормална е днес обстановката на над с. Голешево, разпространението на

...
Нормална е днес обстановката на над с. Голешево, разпространението на
Коментари Харесай

Пожарът край Голешево е спрян, македонският забави темпо

Нормална е през днешния ден ситуацията на над с. Голешево, разпространяването на огъня е спряно, сподели по телефона за БГНЕС полковник Митко Балтов.

Командирът на бригадно формирование 26400-Благоевград добави, че на място през днешния ден остават 20 военнослужещи. Общата численост на дежурещите на пожара, погълнал преди два дни двама чиновници на ЮЗДП, остава 130. Освен военните на място остават огнеборците от Благоевград и Сандански, чиновници на ЮЗДП и доброволци.
 18 са дейните пожари в страната, като 11 от тях са локализирани 18 са дейните пожари в страната, като 11 от тях са локализирани
На 276 сигнала от началото на отминалия ден досега е реагирала Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на населението&l...

Неясна остава обстановката с пожара на македонска територия, който трети ден обгазява Благоевград, Симитли, Бобошево.

Гъст пушек се стелеше нощес по протежението на ГП Е-79 от Симитли до Бобошево поради 10-километровия фронт на пожара сред градовете Делчево и Пехчево.

Ситуацията с развиването на пожара през вчерашния ден бе следена от кмета на Симитли от вр. Огреяк, както и от регионалния шеф Николай Шушков, който бе край с. Дебочица.

Късно нощес стана ясно, че макар продължаващото обгазяване, пожарът не заплашва да премине на българска територия. Но обстановката ще се следи и през днешния ден, тази заран малко преди 8 ч. над Благоевград за 15-на минути се изсипа мощен дъжд.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР