Номинираният за наградата Еми актьор Джонатан Майорс е отстранен от

...
Номинираният за наградата Еми актьор Джонатан Майорс е отстранен от
Коментари Харесай

Marvel уволни един от актьорите си, след като беше осъден за домашно насилие

Номинираният за премията " Еми " артист Джонатан Майорс е отхвърлен от Marvel Studios в сериозен удар по кариерата на изгряващата звезда. Това се случва, откакто той беше наказан за нахлуване и тормоз над някогашната си другарка.

В понеделник правосъдното жури в Ню Йорк го призна за отговорен в две обвинявания в домашно принуждение и тормоз против английската хореографка Грейс Джабари. Тя е останала със строшен пръст, синини и порезна рана зад ухото, откакто двамата влизат в спор. Побоят над хореографката е осъществен, откакто тя вижда текстово известие от другарувам жена на телефона на Майорс, в което написа: " Искам да те целувам тъкмо в този момент ".

Обвинението за нападението е единствено част от опитите на артиста да " упражни надзор " над приятелката си посредством физическо и прочувствено принуждение, показаха обвинителите. На правосъдните заседатели бяха показани гласови записи и текстови известия сред някогашната двойка.

" Аз съм страшилище. Ужасен човек. Не съм кадърен на обич ", написа Майорс през септември 2022 година, до момента в който заплашва, че ще се самоубие.

Майорс може да получи до една година затвор, когато окончателната му присъда бъде оповестена през февруари. В изказване, споделено от неговия юрист, се споделя, че той продължава да има вяра в невинността си, " към момента има религия в процеса и чака с неспокойствие цялостното изчистване на неговото име ".

След произнасянето на правосъдното решение представител на Marvel съобщи, че студиото повече няма да работи с артиста. Майорс беше позициониран като основна фигура във филмовата галактика на Marvel, като актуалната сюжетна линия беше построена точно към неговата роля на Канг Завоевателя.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР