Номинираната за награда Оскар Мария Бакалова ще участва в два

...
Номинираната за награда Оскар Мария Бакалова ще участва в два
Коментари Харесай

Мария Бакалова с две нови роли. Партнира си с звезди от Холивуд

Номинираната за премия " Оскар " Мария Бакалова ще взе участие в два нови кино лентата. Това заяви самата тя в обществените мрежи.

 

В единия филм българката ще си партнира с американския артист Бен Фостър, прочут с ролята си в лентата " Хари Хафт " от 2021 година Двамата ще играят в нов трилър със заглавие " Floodplain " на режисьора Тим Сътън, оповестяват международните медии.

 

Главният воин, в чиято роля влиза артистът Бен Фостър, се завръща в родния си град, с цел да помогне да се предотврати пагубно наводняване и да се изправи против грешките от предишното си.

 

Все още обаче не е ясно тъкмо каква е ролята на Мария Бакалова, само че се знае, че екранни сътрудници ще ѝ бъдат още Джъстис Смит, прочут с функциите си във филми като " Всички наши места " и " Хартиени градове ", и Катрин Уотърсън, известна с ролята си на Тина във " Фантастични животни " и " Вавилон ".

 

Преди няколко дни пък българската звезда разгласи в Instagram профила си, че ще взе участие и в друга продукция - " Learning To Breathe Under Water ", на режисьорката Ребека Форчън. Там Бакалова ще влезе в ролята на българка, която идва в фамилията на вдовец и неговия наследник и прекатурва живота им. В лентата актрисата ще си партнира с Рори Киниър от " Игра на кодове ", пишат Fakti.

 

Преди ден от Marvel пуснаха и финалния филмов откъс към последния филм от поредицата " Пазителите на галактиката ". Припомняме, че в този филм Мария извучава руското куче Космо има присъединяване като озвучаващ артист. Тя дава гласа си на руското куче Космо.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР