Крис Хемсуърт игра по свои собствени правила на Met Gala

...
Крис Хемсуърт игра по свои собствени правила на Met Gala
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт наруши важно правило на Met Gala 2024, направи си куп селфита

Крис Хемсуърт игра по свои лични правила на Met Gala 2024.

В изявление за E! News, 40-годишният артист от " Тор " разкри, че се е отклонил от протокола по време на най-голямата фешън вечер тази година.

Хемсуърт показа пред изданието, че си е направил " купища селфита ” в Музея на изкуствата " Метрополитън " в понеделник, 6 май.

" Селфита на всички места. Много селфита в телефона ми. ", прибавя артистът.

Според Vogue годишното събитие, което е в интерес на Института по костюмите, поддържа " политика без телефони. " Публикуването на фотоси в обществените мрежи също е неразрешено — макар че геният на Marvel не е първият, който нарушава правилото.

Тази година тематиката беше „ Спящите хубавици: Пробуждане на модата “ и Хемсуърт дебютира на Met Gala дружно със брачната половинка си Елза Патаки.

Той носеше костюм от три елементи в кремав цвят на Tom Ford, до момента в който 47-годишната актриса от Fast X носеше златиста рокля с дълги ръкави и корона от същия дизайнер.

Въпреки славата си, Хемсуърт показа пред E! News, че двамата с Патаки към момента се вълнуват от събития като Met.

„ Жена ми и аз живеем в Австралия “, сподели той. „ Така че от каквото и да е огромно шоу за награди, ние не сме изтощени, тъй като към момента е ново и вълнуващо. И това по-специално, еклектична група от хора, друга от естествената навалица от, знаете, шоута за кино награди, които вършим... спортисти, музиканти, художници, тъй че прекарахме в действителност занимателна вечер. "

Преди Мет Гала предходната седмица Хемсуърт и Патаки я трансфораха в фамилно събитие, когато 10-годишните им синове близнаци Саша и Тристан направиха рядка обществена поява за австралийската премиера на новия филм на татко си Furiosa: A Mad Max Saga на 1 май.

 

Източник Факти

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР