Номинации за ново ръководство на общинската структура на ПП ГЕРБ

...
Номинации за ново ръководство на общинската структура на ПП ГЕРБ
Коментари Харесай

Отчетно-изборно събрание проведе общинската структура на ПП ГЕРБ – Главиница

Номинации за ново управление на общинската конструкция на Политическа партия ГЕРБ в община Главиница направиха членовете на  партията  на провелото се отчетно-изборно заседание.

На събранието участва господин Тодор Тодоров регионален координатор и член на ИК на Политическа партия ГЕРБ.

Пред членовете на партията госпожа Нефие Раим – общински учредителен секретар, показа доклад и разбор за активността на структурата за интервала 2018г.-2021г.

Отчетени бяха и положителните резултати на структурата от миналите избори през 2021г.

Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ-Силистра господин Тодор Тодоров поздрави членовете и симпатизантите на партията в общината, благодари им за нестихващата поддръжка през годините и че не са се поддали на страха и внушенията. В обръщението си направи къса ретроспекция на отминалата една година, базирайки се на точни числа и обстоятелства от ръководството на служебните държавни управления и държавното управление на четворната коалиция.

“ Трудно се съчетават функционалностите на регионален координатор и депутат. Всяка от тях изисква отговорност, време, внимание и себеотдаденост. Ситуацията в страната е извънредно напрегната, което в допълнение затруднява опцията да бъдеш пълностоен в случай че представляваш и двете. Затова взех решение и направих своя избор, да остана компактно до вас, както е било през всичките тези години. В 47-мото Народно заседание своето място зае господин Ивелин Статев. Нашите членове и симпатизанти му гласоподаваха голямо доверие, което е видно и от изборните резултати. Достоен депутат, който не стопира да работи за ползите на област Силистра.“ – сподели още Тодор Тодоров.

В края на срещата отговори на въпросите заложени от присъстващите в залата.

Събранието продължи с номинации за общински началник, учредителен секретар и членове на общинското управление на Политическа партия ГЕРБ – Главиница.

Те ще бъдат одобрени с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР